Projectomschrijving

Schildersbedrijf gebrs. de Graaf is gevestigd in Purmerend. Dit familiebedrijf is al langer dan 30 jaar actief in het vak. Een website werd tot een enkele maanden geleden niet gezien als noodzakelijk. Echter werd het tijd om ook het internet erbij te betrekken. Schildersbedrijf gebrs. de Graaf was op zoek naar een webdeveloper en een logo dat makkelijk te bedrukken was.

Wat heeft Smollo gedaan?
Op basis van de ideeën van dit schildersbedrijf heeft Smollo direct verschillende logo’s ontworpen. Na de logo zijn 3 verschillende huisstijlen ontwikkeld. Gebrs. de Graaf had gekozen voor een bruin/gouden kleur dat luxe uitstraalde. Nadat de huiskleur was gekozen hebben wij dit verwerkt in de visitekaartjes en het design van de site. Op de site wilde het schildersbedrijf kenbaar maken met welke merken zij werken. Verder hebben zij alles aan Smollo overgelaten.

Smollo wilde 2 ingangen voor bezoekers. Namelijk 1 voor de particuliere markt en een ander voor de zakelijke markt. Na het doorklikken van de homepage is er een side navigatiebalk gecreëerd die het makkelijk maakt te struinen door de site. Een belangrijk speerpunt was om het schildersbedrijf hoog in Google te krijgen. De website vonden zij leuk en aardig maar offertes binnenkrijgen was het uiteindelijke doel. Hiervoor hebben wij de site geoptimaliseerd op keywords zoals Schildersbedrijf Purmerend, evenwel zijn er verschillende landing pagina’s ontwikkeld om ook op andere woonplaatsen gevonden te worden.

Resultaat
Schildersbedrijf gebrs. de Graaf heeft een nette website laten ontwerpen dat erg goed wordt geïndexeerd in Google. Op ‘schildersbedrijf purmerend’ en ‘schilder Purmerend’ in Google stonden zij binnen 3 maanden in de top 5. Daarnaast zijn er vele keywords waar zij op worden gevonden.

Schildersbedrijf Purmerend